OVM Boom vzw


Ga naar de inhoudsopgave

Lees dit eerst

Foto's

Afhankelijk van de activiteit worden er tussen de 25 en > 200 foto's gemaakt; het is dan ook onmogelijk om die allemaal op de website te plaatsen.

Daarom worden er hier per activiteit, een beperkt aantal foto's gepubliceerd.
Zo kan iedereen zich een idee vormen van wat bv. een woensdagnamiddagactiviteit voor jullie kinderen kan betekenen.

Ouders die bezwaar hebben tegen het publiceren van foto's van hun kind(eren) op de website kunnen altijd een mail sturen via Contact / E-mail sturen en we zorgen er dan voor dat de betreffende foto's binnen de 5 werkdagen verwijderd zijn.

Voor het verspreiden van foto's naar onze leden toe maakten we in het verleden gebruik van Dropbox, een gratis applicatie voor het delen van bestanden.
Ondanks dat dit een zeer krachtige tool is met automatische synchronisatie, is gebleken dat die toepassing voor sommige mensen toch iets te ingewikkeld is.

Daarom worden foto's sinds begin 2014 doorgestuurd via Wetransfer; hiervoor moet zelfs op uw computer geen extra software ge´nstalleerd worden.

Uiteraard kunnen alleen ouders, om privacy-redenen, een aanvraag doen om foto's aan te vragen en verbinden ze zich ook om die foto's uitsluitend voor eigen gebruik down te loaden en ze niet openbaar te maken op eender welke manier of via welk media dan ook. Op sommige foto's staat niet altijd alleen uw dochter / zoon in de schijnwerper.

U heeft graag foto's van een activiteit ? Stuur een mail naar
Contact / E-mail sturen


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu