OVM Boom vzw


Ga naar de inhoudsopgave

Waarom ?

Lid worden

Vind je jezelf terug in hetgeen je op onze website hebt gelezen ?

Ja ? Prima !

Neen ?
Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze vereniging of met één van de leerkrachten NCZ.

Weet dat je niet alleen bent en daarom is het ook belangrijk om dat daadwerkelijk om te zetten in een lidmaatschap van onze vereniging.
Door lid te worden van onze vereniging versterkt u niet alleen onze plaatselijke vereniging, maar geeft u ook een signaal naar de buitenwereld dat wij als vrijzinnigen ook een plaats in onze samenleving verdienen.

Wij staan borg voor een optimale opvoeding van uw kinderen in een vrijzinnig perspectief, gebaseerd op onze waarden door echt gedreven leerkrachten NCZ in onze scholen.
Daarnaast proberen wij ook om op regelmatige basis naschoolse activiteiten te organiseren die uw kinderen uit de lagere school ongetwijfeld aanspreken.

En hier gaan we er zeker
niet vanuit dat wij het beter weten; inbreng van de kinderen of ouders om dingen anders te doen of bijkomend andere activiteiten in te lassen, verdienen alle aandacht en worden in de mate van het mogelijke ook echt gehonoreerd.

De financiële drempel houden we laag : voor gezinnen met kinderen die les volgen in de lagere school bedraagt het lidmaatschap voor OVM Boom 15,00 € op jaarbasis, periode september - augustus.

Sympathisanten, oud-leden, etc. kunnen individueel lid worden aan dezelfde prijs; ieder lid ontvangt 4 x / jaar Het Vrije Woord.

Lid worden ?

Dat kan via de pagina
Lid worden


Submenu:


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu